Sunday

Idag har varit en lugn dag. Tog en ordentlig sovmorgon då jag gick och la mig hyffsat sent igår. Kikade på Söderling- Del Potro live på datorn. Hade inte tänkt att se matchen alls men så satt Henric precis brevid och de var en så spännande match, resultatet blev 7-6, 3-6 och 6-7 så han vann tyvärr inte. Jag blev lite förvånad över att jag faktiskt tyckte att det var intressant men nu kan jag ju faktiskt alla regler och har sett en del matcher.. Nu är Henric stolt över mig:)

Idag blev det en lång promenad runt viken. Henric trodde att vi skulle gå en kortis men tji fick han. Två timmar var vi ute och promenixade :)

Igår var det julmarknad på Alsters Herrgård. Live smideföreställning, nybakat bröd och brända mandlar: Julstämning!!

I fredags var det rekryteringsmöte, KEY, Bergvik och sen tacokväll hos Henric i han korridor. Det var mkt trevligt, roligt att få träffa lite nytt folk, prata lite tjejsnack och fnittra!

I know you love me,

glömde bort en sak

Jag glömde bort att skriva hur duktig jag har varit idag. Gick upp 7 och var på KEY-dagen möte 8.15 i skolan sen åkte jag ner till stan igen. Nu har jag suttit och läst om fordringsrätt och faktiskt betat av en tredje del av det jag ska läsa. Mat har jag också knött i mig så nu ska jag fortsätta läsa.

Ikväll är det sista gången jag har dans med mina barngrupper. Jag ska bjuda på två sorters muffins och pepparkakor :)

Det blev visst inte som planerat

Gårdagen gick förbi helt utan plugg, usch vad tråkigt.. hehe..

Fick en rättelse utan Carzan, mammas pojkar går ikväll och det var arga snickaren som gick igår. När jag ser på arga snikaren tänker jag på Erikas pojkvän Joakim för han skrev någon gång på facebook att han tyckte om det programmet och han är ju själv en snickare. Då tänker jag mig att han är som han när han snickrar, arg och skriker på alla.. hahah nej då... nu kom jag väldigt ur spår känner jag.. Jocce är säkert en super trevlig snickare, för han är ju go som person.

Igår såg jag varken på mammas pojkar eller arga snickaren eller greys anatomy för jag åkte upp till Henric och spelade pingis med hans granne, Daniel.

Detta var väl ett väldigt intressant inlägg, var så god, där slösade du bort någon minut på rent blaha.. fast sånt är ju i och för sig ganska roligt ibland... Tycker du att jag ska sluta skriva kanske? Nä... jag fortsätter lite till tycker jag... nu ångrade jag mig och tycker att det räcker.. tänk vad fort det kan gå...

Ett till urspår: Vad händer på nyår?

Fordran och skuld

Kan inte någon komma på en maskin som gör att allt som står i Fordran och skuld av Mikael Mellqvist fastnar i mitt minne och stannar där till 21 januari. Sen får de blir lite luddigare och tillslut försvinna :P

Varför är det så att när man behöver läsa eller gör något annat tråkigt så kommer man på så många andra olika saker som man kan hitta på. Snart ska jag gå ut och gå, handla lite mat, baka muffins och sen åka och träna.. När ska jag kunna hinna läsa egentligen när jag har så många VIKTIGA saker att göra. Ikväll kan jag inte heller läsa för då är det Mammas pojkar och Greys Anatomy så det finns helt enkelt inte tid... Vad synd!!!

När ska det sluta regna måntro...

I helgen har mamma varit här och hälsat på. Vi hittade rätt mycket roliga saker på Ikea, bland annat lite röda julhandukar. I år kommer jag att åka till vbg den 17 december och kommer inte tillbaka fören runt den 17 jan så det blir väldigt lite tid för mig att ha uppe mina julsaker här i lägenheten så därför har jag satt upp dem nu. Då får jag ungefär 1 månad med jul här :) Så nu är det jul på Trädgårdsgatan! Och för att verkligen få i julkänslan ska jag baka julgodis idag :)

Kramsi

Alvis

Saknar den lilla håriga tuffsen som springer omkring hemma i vbg och stökar till bland pappas viktiga papper. Tokfian :)


Snart helg :)

Idag har jag haft min näst sista danslektion. Nästa termin kommer jag inte att fortsätta som danslärare för Medborgarskolan då jag ska lägga allt krut på sista terminen.

Imorrn kl. 10 kommer mamsen hit och hälsar på. Vi ska åka till Ikea och titta lite först på dagen och sen får vi se vad vi kan hitta på. Det ska blir roligt att hon kommer hit för det var länge sedan vi sågs. På lördag blir det mer shopping fast då i stan, de har börjat juldekorera på drottningtorget så det ska bli mysig att gå och kika där.

Nu ska jag snart sova.. trööött...

En helt vanlig måndag

förutom att jag klarade min beskattningstenta!!! Weii!
Tummen upp:



Ska förövrigt nämnas att jag glömde min lagbok till denna tentan. Det enda man ska ha med sig förutom penna och sånt är just lagboken men den ville inte åka med utan gömde sig envist i ryggsäcken. I panik sprang jag omkring och letade efter en annan att låna. Tack vare en snäll liten lärare lyckades jag skrapa ihop en hyffsad lagsamling: 2009 års blåa lagbok (extremt svårläst), skattelagboken 09:1 (min är 09:2) och 10 sidor utskift av 67 kap. IL.  Första boken saknade uppdateringar av IL, andra boken saknade just 67 kap. och därför fick vi skriva ut dem. Hann precis sätta mig på min plats innan tentan började... Och sen satt den, RIKTIGT NAJS!

Ikväll ska Carro sova här för hon ska åka med tåget som går 06.00 imorrn. Hon har praktik i 4 veckor nu och ska ha Mary Kay party ikväll, därför kan hon inte åka idag.

Puss på dig:)

Då var det söndag.

Rätt skönt att det är söndag idag, härligt med en extra ledig dag. Imorrn ska vi börja göra reklam för KEY och springa in på föreläsningar. Nu ska ingen kunna missa att KEY kommer att vara den 10 december. Förhoppningsvis har jag inte omtenta den dagen för jag har nämligen en redovisning i handelsrätt på morgonen och KEY unde hela dagen så jag vill inte göra tenta den dagen. Jag vill inte göra tentan över huvudtaget, jag vill klara den :)

Igår var jag på Carros och Fridas infyttningfest och det var riktigt roligt. Nästan som alltid är det förfesten som är roligast. Det var inte så mkt folk ute på nöjes och eftersom det är så stort kändes det välsigt folktomt. Men vi roade oss själva i slagerbaren och sjöng Håkan Hellström, kanske inte riktigt min favorit men ganska glada och kjecka låtar har han iaf :)

Snart ska jag gå ut och gå en höst promenad.

Puss

091114

Idag är det härligt lördag och jag gjorde som många andra och tog mig en välförtjänt sovmorgon. Just nu siter jag och lyssnar på Taylor Swift och kollar lite bloggar. Blir lite förvånad över att det är så många man känner som bloggar varje dag. Tycker att det är roligt att läsa om alla tokigheter och för den delen roligheter som händer i mina vänners liv. Vil du också se vilka det är jag pratar om är det bara att klicka på mina länkar i vänsterspalten.

Såg förut att Jimmy Choo lanserar en kollektion för H&M idag. Var inne och kikade på hemsidan nyss och det var väldigt speciella skor. Tittade lite på infofliken och där står det att skorna är känsliga för vatten och därför bör man sula och klacka om dem! Man kan alltså inte använda dem direkt utan måste lägga ner mer pengar på ett par skor som redan kostar från 999 och uppåt, roligt... Dock var inte kollektionen tillgänglig i Karlstad utan bara i Sthlm, Gbg, Malmö och Uppsala. Om ni undar varifrån ni känner igen namnet ifrån så är det troligtvid från Sex And The City där Carrie mer än gärna använder Jimmy Choo skor :)

Foto: fashionindie.com/tag/jimmy-choo/


Snart in i duscha

Idag har jag haft lite spring i benen och varit rastlös. Kan bero på att jag väntar på att en viss person ska ringa mig ikväll och jag längtar bara dit. Hoppade ur sängen rätt tidigt trots att jag inte hade något planerat för dagen. Beslöt mig för att hjälpa Caroline att flyttstäda hennes gamla lägenhet och cyklade bort. Så idag har jag städat två lägenheter. Oj, jag glömde visst att berätta att jag städade min egna lägenhet innan jag cyklade till Sommaro. Är det någon som vill ha städat hos sig så är det bara att säga till. Jag kostar dock lite i drift, typ mat och något att dricka ;)

Nu har jag precis kommit hem från skivstång och ska hoppa in i duschen för att sedan åka hem till Carros nya lägenhet och äta tacos :) ( dubbelt :)) Där finner vi även Matilda och Johanna, två vänersborgs tjejer och Carros sambo Frida, dock Trollehätte tjej men duger gott ändå :)

Over and out!

Sthlm

Förra helgen var jag i Stockholm med Henric. Det var en jätte mysig helg :) Vi kom ganska tidigt på fredagen så då lämnade vi våra väskor i ett värdefack på stationen och gick ut på stan för att äta lite lunch. Efter lunchen gick vi runt och tittade i affärer. Vi hittade dock inte så mycket utan det var mer roligt att gå runt och titta på allt. Snofsiga människor som trodde att de ägde staden och extremt konstiga människor med lustig klädsmak. Runt 5 åkte vi till hotellet som låg lite utanför stan i Frösunda. Hotellet var lite mer inriktad på konferens och spa och runt omkring låg mysiga promenadstigar. På kvällen gick vi in till Frösunda och åt lite kinesisk mat sen slappade vi framför tvn på hotellet. I hotellet källare fanns en bassäng, ett gym och bastu som vi fick använda. Typsikt nog tänkte vi inte på att ta med bad och träningskläder så vi använde det aldrig. Tur som var fanns det ett badkar i hotellrummet så där tog vi långa härliga bad.

På lördagen gick vi upp tidigt för att slippa all rusch nere i matsalen där frukosten serverade. Gott gott med hotellfrukost. Vi hade t.o.m en liten thailändare om stod och stekte omelett till oss. Det var bara att säga till så fick man precis som man ville :) Efter frukosten åkte vi in till stan och gick till skansen och tittade lite på olika djur. Vi var riktigt turistiga och såg på gröna lund och gamla stan. Vi promenerade från 10 till 18 med paus för lunch och en liten fika. När vi kom hem var vi helt slut i benen. Efter lite vila och en dusch blev jag bjuden på fin middag utav Henric som en del av min födelsedagspresent.

På söndagen var vi rätt trötta och tog det väldigt lungt. Vi gick runt och småstrosade i stan innan vi åkte tåget hem halv 4. Summering av helgen: En mysig och trevlig helg med långa promenader. Tack min prins :)

Hotellrummet:


Min inköp:


Det snöar i Karlstad

Igår började det lite smått och nu är det faktiskt en hel del vita flingor som faller från skyn. Snart är det vinter, snart är det vinter :)

Imorrn ska jag till Stockholm med Henric, ska bli super skoj. Har packat väskan så nu väntar jag bara på att det ska blir fredag.

Idag fyller min pappa år, Grattis PAPSI! :D


Tisdag 3 november

Vakna, frukost, bädda rent, städa lite, skriva in sig hos arbetsförmedlingen, grejsa KEY, lunch, åka buss, vimsa omkring på kronoparken, hitta rätt:)

Idag har jag också varit hos Carro och fikat. Linda är här på besök så jag fick träffa henne också, roligt! Även Frida var där, inte så konstigt med tanke på att hon bor där men hon kunde ju ha varit i skolan eller nått. Roligt med riktig tjejfika! Carro tvingade dock oss att äta upp alla hennes kakor så att hon inte har något att gå och småäta på, det var lite jobbigt kände jag :P Jag gav mig själv vuxenpoäng för jag tog med mig en hemmabakad vetelängd och bjöd på :)

Sen var jag på Friskis och tränade. Skulle tränat igår men när jag kom till Friskis kom jag på att jag hade glömt mina skor så det var bara att vända och åka hem igen. Gjorde en rejäl workout hemma i stället, typ 5 situps och 5 armhävningar ;) Idag lyckades jag få med mig skorna :D

Ugly Betty och Desperate ikväll, weiii!

Unemployed :S ?

Nu till våren blir jag färdig ekonom och ska slängas ut i arbetslivet. hehe. Jag kom på att jag aldrig har varit arbetslös. Från att jag var nästan 7 till att jag är nästan 22 har jag gått i skola och pluggat. 15 år hörrni, helt sjukt! Jag har ju jobbat på sommarloven men då har jag ju inte varit arbetslös utan haft arbete som student. Nu tittar jag på platsannonser och funderar på vad jag kan tänka mig att jobba med. Det finns ju så många arbeten så jag kan ju bara välja och vraka.. eller inte det nej! Jag har hittat några få som är intressanta men hoppas att det kommer fler närmare sommaren. Funderar lite på vart jag vill jobba. Har ju Henric här i Karlstad men han kan tänka sig att flytta tillbaka till Thn/Vbg och läsa sitt sista år på distans så jag vet inte riktigt vart det blir. Men det underlättar ju om jag har 3 möjliga städer att jobba istället för bara en. Det är ingen som har ett jobb till mig förresten? Ett sånt där kanonjobb som bara ligger och skräpar:)?

Puss godnatt

Vad dålig jag är på att uppdatera... får bli bättring på det!

Nu är de höst i Karlstad. Nästan alla löv har fallit och det är grönt, brunt, gult på marken. Underbara färger! Tog lite bilder när jag var ute på en kvällspromenad och pulsade i löven. När det är så mycket löv ute så väcker det minnen från när jag var liten och krattade ihop massa löv till en hög och sedan slängde mig i den. Vet ni att man inte ska hoppa i löv högar som har legat ett tag? Där kan det nämligen ha bosatt sig en liten igelkott som blir platt om du slänger dig på den.

Illustation:



Bilder från promenaden:





Nu ska jag gå ut o gå en promenad, kanske till Ikea och kika på juldekorationer:) Längtar till julen

RSS 2.0