Svenska tokhits

Ligger och lyssnar på svenska tokhits, en samling med de mest tokigaste svenska låtarna. Bag in da box och drängarna finns där, ganska underhållande album. Idag har verkligen sommaren kommit, nu är det bara ut och glassa och få lite färg :)

Jag vill bara vara ledig

Imorrn börjar det! Har 8, åtta, 8!! veckor framför mig med hårt slit på södra, buhu... :( Jag vill ju bara vara ledig nu och njuta av sommaren, ligga och slappa hela dagarna på palyan och kanske sörpla på en och annan drink. Imorgon är det 7.30 till 16.00 som gäller och 4 dagar med jobb denna vecka, tur att jag får lite mjukstart i alla fall.

På fredag åker jag, Åsa och Sanna till KARLSTAD, solstaden, och spenderar helgen. Vi ska passa på och njuta av staden, ledigheten och fömodligen vinet (om jag känner oss brudar rätt :) ) Nu får jag chansen att visa upp mitt underbara k-stad på sommaren då det är helt fantastiskt.

Midsommardagen

Idag har varit en lung dag. Började dagen med att göra en ordentlig frukost till mig och Henric. De blev nybryggt kaffe, pannkakor, smörgåsbord och fil och flingor. Det fanns massa att välja på. Jag tycker att det är så roligt att duka upp, göra fint och äta frukost riktigt länge.


Sen blev det en promenad och lite fika med Åsas underbart goda cheesecake från igår. Gårdagen var party, party! Ett gött gäng på 7 var här och fira lite sommar. Alla hade sill på tallriken och en snaps i glaset!! Det var riktigt midsommarfest det :D Många sånger blev det också, det gillar vi! Rolig kväll mina vänner, det får vi göra om!
Desvärre blev det inga fler bilder men jag tror att de andra var lite flitigare fotografer.

Första dagen på jobbet

Idag gick jag brevid på jobbet mest bara för att träffa lite nytt folk, arbetsrutinerna kan jag ju sedan förra sommaren. Jobbade kväll idag vilket betyder at jag har gjort 1 av mina 6 kvällar på 8 veckor. Det är inte illa. Fick mitt shema i måndags och jag tycker att jag har fått ett rätt bra shema i år, är nöjd :D Jobbar väldigt sällan mer än 3 dagar i rad, bara 6 kvällar och slutar oftast kl 14 :) Gött gött!

På förmiddagen var jag, Sanna och Åsa på motionspalatset och tränade. Vi försöker att komma på vilket gym vi ska välja i sommar. Valet står mellan motionspalatset och Sportlife. Imorrn ska vi prova Sportlife. Det kostar ungeför lika mkt så det spelar inte så stor roll vart vi tränar men vi ska ge sportlife ett värdigt försök imorrn, annars lutar det nog åt motionspalatset och Quality anläggningen ( den ska vara super fin och ha en relax avdelning :))

Nattis

Fullt upp hela hälja

Förra veckan och helgen var helt fullspäckad. Det var förberedelser för Macus bal och student. Det blev super bra tillslut men massa med förberedelser. Jag har hjälpt till att  fixat med mat, dekorationer och bak. Var helt slut på fredagskvällen och på natten blir jag väkt av en Marcus, som var lite rund under fötterna, och ville hem från kvällens festande. Fick packa på mig lite kläder och fara ut för att hämta han, man måste ju ta hand om sina små syskon :)


Marcus på balen med hans dejt Veronica

På lördag efter var det uppgång 7.30 och beachvolleyboll på schemat. Synd att det var så tråkigt väder annars hade det varit kanon. Vårt lag hade klart snyggast outfits!!
 
Martina och Frida


Johanna


Carro och Martini

På kvällen cyklade jag och pappsen in till stan och aqua blå festival. Kan inte Vänersborg planera eller, i helgen hände allt möjligt. Det går inte att sprida ut över lite fler dagar så att man hinner med allt, nepp går ej!! Det var först student, sen volleyboll och coronafest, sen nationaldag, Aqua blå festival, Joe Labero show och europa val.. man blir helt utmattad när man hör allt som hände under helgen.

Träffade Sanna, Christoffer och Helene framför storbildstvn på sanden.
Helene och Sanna

För exakt ett år sedan var Sanna, jag och Christoffer på Aqua blå och när vi cyklade hem tog vi kort framför vattentornet, fråga mig inte varför men det gjorde vi. I år var vi ju tvunga att göra samma sak och här är bildbevis :)

Sannuten

Idag är det måndag och kurs inför sommarjobbet. Sen är jag helt ledig i 2 veckor, weei!!! Underbart :)

Härlig soldag på onsjö

I måndags var det kanon väder och jag åkte inlines(!) bort till Martina för att spendera en underbar dag i solen. När jag kom dit låg två sköningar redan i solen och gottade sig, var ju bara att joina! Det var rätt varmt där så efter ett tag fixade Martina fram vattenspridaren så hoppade vi lite i den för att svalka av oss. Vi såg sedan att Martinas grannar härmade oss och också tog fram deras vattenspridare, dessa töser var dock runt 3 -4 år och kanske i en lite mer passande ålder för att hoppa omkring och busa än oss, men det struntade vi i. Sen utsåg vi Kathrine till professionell vattenspridarhoppare när hon tog på sig en yrkesskada i låren under ett av hennes många grasiösa hopp :)

Runt lunch kom Carro och då åt vi lite pasta och fortsatte eftermiddagen med sol, lite frisbee och tennis. Sen bar det iväg hemåt på rullskriskorna och på kvällen såg vi på zombiefilm hos Stina. En hel dag med mina goa babes :D
Kathrines lårsträckar hopp


Martinis


Jag


Carro och Martina


Jag i min nya bikini och Kathrine

RSS 2.0