Då var man 21 :)

Tack till alla som sa grattis till mig igår:) Nu är jag 21 och det är verkligen stor skillnad på att vara 20 och 21... eller inte :P De som skiljer sig är väl att nu får jag dricka i USA, men hur ofta är jag där...

Idag ska jag hem till vbg och titta på Marcus musikal, längtar! Jag vet att det kommer att vara fantanstiskt :D Lillebror vann en kareoke tävling igår, grattis grattis:)


Lhörtag klåkan sjuh

Henric ska ut och springa snart och jag ska cykla brevid för jag är förkyld och har ont i halsen, då får man inte träna! Han letar just nu efter kläder i min träningslåda (han har inga egna springkläder med sig nämligen) och konstaterar att vi har GANSKA olika kroppar. Ja, säger jag, det kan bero på att jag är flicka och du pojke, men jag vet inte det kanske inte ha någon påverkan. Henric är tyst en stund och tänker noga på hur olika kroppar vi har, jag menar hans är ju klart mycket större och bredare, och sedan säger han: åh kolla här (glad och pigg röst), vad är det? Min baddräckt. Funderar lite... Får jag prova? (världens flin). Om han provade den eller inte låter jag din fantasi till att avgöra.

Parantes - Pojke, Pojke - flicka flicka : åh sakna Sanna när hon härmar stabiska (en viss dialekt som Halmstads faddrar pratar under nollningen) - Slut parantes

Hemma i helgen

I helgen var jag hemma och hälsa på familjen. I fredags var det bara slapp hemma och på lördagen gick jag en promenad med Sanna och kikade på christoffers lägenhet. Han har köpt en 2:a vid gamla södra skolan som han totalrenoverar, vilken duktig grabb! Sen åkte jag till Linda på 21års kalas. Vi kalasade lite och åkte sedan till lipz där vi mötte Dirty Dancing gänget. Åh, det var rolig att träffa alla igen:)

Nu ska jag åka och träna styrka så jag blir stark och kan slå Henric i armbrytning, är riktigt nära på att lyckas faktiskt.


Desperate Housewives

Löprundan avklarad, ordentlig stretch avklarad dags för kvällsmat och tv-time.

 

Idag är det premiär för Desperate Housewives ! :) Det ska flytta in en ny husfru som har spelat mamma i Joeys, det blir lite spännande att se vilken personlighet hon kommer att få. Ska hon ersätta Nicolette Sheridan som dog i förra avsnittet och vara kvarterets manslukerska?

 

Innan D H är det Ugly Bett som också är ganska roligt att titta på. Toppentisdag :) Imorrn är det Gey´s Anatomy men då äter jag tacobuffé i rosa bralls så det får bli reprisen för mig.

 

Ha en god kväll, love


Till Erika

Erika: Goodyear är däckföretaget som jag har mätt däck åt på Ikeas parkering 2 helger i rad. Bilägarna får koll på hur slitna deras däck är och rabatt om de köper nya däck. Och jag vill gärna ses på söndag :) Lycka massa, massa till på musikalen på fredag och lördag. Ni har Sanna som stöd i publiken på lördag och mig på lördag om två veckor:)


Resterande (Mamma och Linn, vet faktiskt inte om fler läser mig blogg. Gör ni det skriv gärna ett litet hej):
Det pratas mycket om en viss Victoria Secret modell som är gravid och numera inte längre sexig men jag tycker att hon är lika snygg som innan. Bulle i ugnen gör ingen skillnad, man kan vara sexig ändå. Vad tycker du?Om ni vill kika på en supersöt och rolig nybliven mamma kan ni ta en titt på Spiderchick och hennes spiderbaby:) En annan bloggmamma att kika in till är Stina-lee. Haha, större delen av inlägget ägnar jag åt mammor, hoppas att det dröjer ett litet tag innan det är min tur. Visst ser jag fram emot att få en familj i framtiden men det finns en hel del som jag vill göra innan dess typ .. eh.. ta en spingtur för det ska jag i alla fall göra nu. Imorrn ska jag på overallsittning på Rumpan med mina kära studentkollegor.. kan ju kalla det för jobbfest faktiskt:D Ska bli roligt att ta på mig min fina ROSA overall. Kan visa en bild på den senare så att du också kan få ta del av dess skönhet.

xoxo


7 miljonärer på kanelbullens dag

Nu har jag gjort mina dagar med Goodyear och det är bara att vänta på det bästa med det. Idag är det kanelbullens dag så självklart fick jag köpa en kanelbulle förut:)

Tog en liten sväng på ikea förut och köpte 4 skålar som är perfekta att servera efterrätt eller något annat sött i. Visst är den fin? Den lila färgen är mycket finare i verkligheten.

Nu ska jag återgå till filmen, 7 miljonärer. Är lite förvånad för jag tycker faktiskt att den är ganska rolig.

Puss

Hur går det till?

Såg detta på parkeringen, vara bara tvungen att ta kort. Vissa är verkligen duktiga på att parkera!


Rubrik

Ville bara visa hur fint Henric hade gjort på vår 1års dag. Igår efter Goodyear jobbet kom jag hem till (3h- ars) marinerad köttbit med getost och nätmelon, mums :) Idag hänger min pojk med Johannes som har tagit en Sverige tur och besökt kompisar i många olika städer.

Idag har regnet öst ner och vi fick inte mätt så många däck, hoppas att det blir bättre väder imorrn så att vi når vårat mål och får ett presentkort på 500 kr :D

Min goding
Puss och kram

Du kör vi igen

Nu ska jag snart sticka iväg och mäta däck. Idag kör vi 14.30 - 19.00 sen ska jag faktisk åka hem till mig där Henric ska laga god mat till mig:) Försökte hinta förut hur glad jag skulle bli om han bakade något till mig men han påstod att han aldrig hade bakat innan så det går minsann inte. Då gav jag honom en grundlig beskrivning av hur man gör kakor i min matberedare medan han total ignorerarde mig tills jag var klar. Måste bara tilllägga att min matberedare är underbar, man kan göra allt i den. Så praktiskt!! :D

C yah


RSS 2.0