Nu har jag provat 1 gång iaf

Har varit ute och sprungit i regnet. Kände mig verkligen inte pepp tidigare idag men så tänkte jag "nu får det räcka med innemys, ut med dig". Tänkte först bara ta en kort tur men så fick jag lite energi av den nya luften och beslöt mig för att prova att springa 1,2 mil vilket är lite längre än vad kraftprovet är (1,16 mil). Det gick fint det, började regna de sista km men det gick allt bra ändå. Nu ska jag hoppa in i duchen.

Avstånd: 1,2 mil
Tid/km: 6,02 min/km
Underlag: blandat asfallt och skog
Väder: regn

Glass med sannut

Käkade massa frukt med Sannisen förra veckan, åh vad det är gott med olika frukter och bär!


 

 


En vanlig dag

Idag har det inte hänt så väldigt mycket. Henric kikade förbi en kortis och åt lunch. Igår var jag på arbetsförmedlingens informationsträff och lånade en bok på biblan. Har redan varit där en gång sedan jag kom hem men den boken är redan utläst, dags för nästa.

I måndags var jag och Henric på lager 157 och shoppade. Det blev en Fred Perry piké + tjocktröja, en myströja från 8848 och ett par Lewis shorts. På kvällen fick jag äntligen se på Avatar hemma hos Daniel. Han har en projektor så det var roligt att se den där. Jag tycker att det var en bra film, miljön var helt underbar.

Lägger upp en bild på mig i solen i Karlstad med förhoppning om att det blir sol i vbg imorrn!åh, jobbigt

Skrev ett långt inlägg som jag typiskt nog råkade att trycka bort... Åh, jobbigt. Kan summera det lite snabbt:

* Igår var det läkemedelsutbildning - jag missade studenterna i deras balklänningar (bryr mig inte om killarna utan all fokus är på tjejerna och deras fina klänningar)

* Jag ska vikariera för Erika på Esprits butik på smögenbryggan första helgen i juli, kommer att bli kanon!

* Henric och jag ska kika på en lägenhet imorrn. En 3a med balkong på 71 kvm på Stavre/Sandhem i Trollhättan. Jag ska kanske bli thn-bo.
En gris
En ko
En thn-bo

* Sprang en snabb 5a igår i härlig varm sol.

Avstånd: 5 km
Tid/km: 5,30 min/km
Väder: Varmt och soligt
Känsla: Svettigt pga vädret

Lindas sminkblogg

Var med i en tävling om en goodiebag från Linda. En riktigt bra blogg som jag rekomenderar!

http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/2010/06/02/dags-att-lotta-ut-annu-en-goodiebag/comment-page-4/#comment-24389

Solen är här och lyser fint på jorden...

Glädjen är stor...!

I alla fall på odenvägen. Sitter och väntar på att några skumgummibitar ska torka. Mamma och pappa har köpt en båt som hade ganska skabbiga dynor i "ruffen", så jag har slängt det gamla tyget och tvättat madrasserna. Tyvärr är de super sega på att torka och det kliar i mina fingrar efter att få använda "skjutmaskinen" (en såndär elektrisk maskin som skjuter in klämmor med en hejdundrandes fart). Har redan varit och köpt nytt tyg, sytt fodralet och nu väntar bara det roligaste... Åh kan de inte torka fortare...

Om de inte är torra om någon minut får de vänta tills ikväll, har nämligen planer på att cykla till skräcklan med en bok, filt och förhoppningsvis en Sannut! Inte ett moln på himeln så det här ser ut att bli en bra dag.

Kram=


Glöm inte detta!

RSS 2.0