Sommarlov

Idag hade jag min sista tenta för terminen. Förhoppningsvis kan jag glömma PIMNOKUS, Snart Puttar Malin Kalle Dit Många Faller och allt annat onödigt. Det var helt underbart väder ute så jag packa en liten pickningkorg och gick till Stadsparken och läste en bok i solen. Hade ingen ny bok att läsa så det fick bli en gammal goding som stod i bokhyllan. Minns när jag gick i 8:an då läste jag nog över 15 böker på sommarlovet, jag kan ju inte ha gjort något annat än läst. Nu för tiden läser jag ju så mkt skolböker så jag orkar inte läsa något annat. Baksidan på mjölkpaketen är t.o.m för mycket text.. Hehe nejdå inte så faligt men det ska bli UNDERBART med sommarlov!

I Stadsträdgården finns det super fina blommor.


Campusfesten

Bilder säger mer än tusen ord är det inte så det sägs. Fest på campus och vi hänger hemma hos en i Henrics klass innan vi går ut och joinar de andra. Vi passar på att flumma oss med martins glasögon.I söndags hade jag och Henric en liten brottningsmatch, vi måste ju se vem som är starkast vilket tydligen var jag för jag lyckades få ner han i en springa brevid sängen och där satt han fast! Haha!! Tog lite tid innan vi lyckades krångla upp honom :)

Hej mitt sommarlov, snart är du här!

Snart är det sommarlov men först väntar en vecka med marknadsföringsplugg. Känns super härligt att det inte är så långt kvar till jag får vara lite ledig. Blir drygt 3 veckor ledigt innan jag börjar jobba på hemvården södra med Sanna och Johanna :) Roligt att få jobba med sina kompisar! I sommar har jag lite planer men det finns gott med utrymme för spontana utflykter. Planen är att åka ner till Halmstad och hälsa på Sannas lägenhet och att ta en tur upp till Karlstad och kolla till min lägenhet.

Sitter och ser på gamla avsnitt ur SATC, finns det något bättre? Helt fantastiskt!

Äntligen fredag

Helg är här nu, fast det ser ut som att det blir plugg hela tiden. Ska försöka mata in information så att jag kan ta ledigt och åka till Ullared på nästa fredag med mor, mormor och mors vän :D Hehe! Här kommer lite bilder från min utekväll med Martina och Caroline som var super rolig. Jag och Martina dansade järnet enda tills de stängde, vi fick en riktigt work-out!
Martina och Caroline på Blue Moon på fredagen

Vi laddade upp inför kvällen med lite mat, det är viktigt!

Det blev en hel del kortspel som Marty hade lärt sig på sin lilla tripp

Busy day

Idag har det varit full rulle hela dagen. Upp och hoppa kl. 8 och ner till tvättstugan för att lägga i första tvättmaskinen. Runt halv 11 bar det iväg till friskis för lite styrkepass. Hemma 12 och for ner för att lägga i nästa tvätt. kl.14 vara jag klar med all tvätt. Gick sedan ut en sväng på stan med Henric och hittade en jätte fin röd jeanskjol :) Halv 4 sprang jag iväg mot bussen till Willys för att handla lite till ikväll. Nu är kl 5 och jag har precis ätit lite korv och bröd och ska snart städa lägenheten för Martina och Carro kommer 6 och då ska vi ha tjejkväll och gå ut o parta lite! Ibland kan det vara skönt att ha mycket att göra och idag är faktiskt en sådan dag. Tycker att det har varit rätt roligt att pyssla och flänga lite. Nu är det städ time!

Torsdag

Sitter och kollar på lite tv och det finns inget roligt. Torsdagar är så tråkiga dagar, kan hända att det är eftersom man längtar till fredag och helgen. Så är i alla fall fallet för mig :) Imorrn blir det lite grupparbete och kanske after work med martinis, Carro och Henric.

Första maj

Tänk vad konstigt att det finns folk som heter maj, precis som månaden. Då skulle man ju kunna döpa sina barn till vilken annan månad som helst. Jag vet att det finns barn som heter Juni. Försöker att komma på vilken månad jag minst helst skulle vilja heta. Kanske Augusti eller Mars eller Februari. Jaja, nog med funderingar över det.

Igår var det brännboll på roddklubben. Vänersborg mötte Vargön och gissa vilka som vann, klart att det var Vbg! Det var tyvärr rätt så kallt så vi höll inte på så länge. Sen gick vi hem till Linn och tog det lite lungt och lyssnade på hög party musik medan pojkarna drog iväg och lekte med sina bilar.
Ett fruset men laddat Vänersborgslag

Brudarna i fräcka brillor

Myspys i filten och en sprallig Linn

Erika och Emma är nyfikna på kortet där Emma ser ut som ett randigt djur

Jocke och Erika 4 år!

Nu är jag trött, har varken sovit lunch eller middag fastän jag var så trött att jag nästan somnade vi båda tillfällen. Jag har nästan precis kommit hem från Sanna där vi har slappat lite efter att vi var och såg på elden och fyrverkerierna. Det var lite synd att de avfyra dem när det var så ljus så att det fick inte så mycket effekt. Det var roligt att vara där och se på allt små folk, vi pratade om hur det var när vi hängde där en Valborg då Erika mötte sin kära Joakim som fortfarande är ett par. Grattis på 4 års dagen! Shit det är länge sen.


Magdalena och Sanna på skräcklan                                                            

Valborgselden

Imorgon blir det lungt hemma med mamsen på dagen och sen lek och bus med Linn och lite mer folk på roddklubben, trevligt :)

RSS 2.0