Alva kanske?

I onsdags förra veckan var jag och köpte en kattunge. Jag har inte riktigt bestämt vad hon ska heta men kanske Alva? Vad tycker ni?

I helgen har jag och Henric varit på Nordens Ark, ingen vidare hit men det var roligt att ha ett bestämt resemål. Vi åkte till kusten och tog en glass efteråt. Kvällen tillbringade vi i Henrics stuga, Styrsvik och tog oss ett dopp innan maten. Söndagen tog vi en tur till Röe gård och tittade i lanthandeln. Sedan tog vi båten till Bohus malmön och badade med hans familj.

Idag har jag ledigt så jag har bara gottat mig och bakat bröd som jag nu ska äta, schohej!

Dirty dancing ägde fallens!

I lördags visade musikalen Dirty Dancing upp ett axplock ur föreställningen på strandgatans servering och det gick hett till :) Fick höra idag att det var ännu bättre på söndags visningen, synd att jag inte vara där. Det är många jag känner som är med i musikalen. Erika, Emma och Linn, alla är danskompisar från gymnasiet, och så min lillbror som har lyckats fixa huvudrollen (nu skyter jag lite men jag är stolt över honom).










Hela glada gänget

Efter uppvisningen tog jag och Sanna en Chai latte på Strandgatan medan vi väntade på att gå till Erika på lite partaj. Några bilder från kvällen:






Tummen upp för killar i kavaj!

Nu får det räcka med bloggande idag, har suttit en bra stund och ändrat i bloggen. Hoppas att ni tycker att det blev bra :)

Godnatt

Kusten imorrn, give me nice väder ;)

Fisketur med hela släkten Grönros står på schemat imorrn. Hoppas att det blir fint väder så att jag kan få tillbaka lite färg. Tyckte att jag lyckades få en hyffsat fin färg på kroppen innan regnvädret bestämde sig för att styra över vbg. Bort bort bort ska det!

Nu har jag snart gjort klart mina första 4 veckor och därmed halva jobbet gjort, bra jobbat Malin! (får ge mig en klapp på huvudet för i början tyckte jag att det kändes lite tungt med 8 veckor) Har fixat och bytt lite jobbdagar så nu kanske jag ska åka till Liseberg med mina godingar, yes!

I helgen är det fallens dagar i thn och Henric ska springa kraftprovet (11,6 km) så kom och heja på honom! På lördag och söndag visar Dirty Dancing musikalen ett smakprov på Strandgatan så där kommer jag att hänga runt 17.00, och du med hoppas jag!

Höll på att glömma att berätta att jag har åkt flygplan idag. Pappa fick en åktur i ett litet plan i 50 års present. Jag och Marcus fick följa med. Turen gick från Malöga och över vårt hus sen upp mot frändefors och min farmors hus. En timma var vi upp i luften och tittade ner. Man förlorar perspektiv över hastighet och avstånd, allt var så litet. Marcus sa att det såg ut som på Sims. Vi åkte i runt 200 km/h och pappa fick prova på att flyga och hjälpte till med att landa.

Har slängt på mig en ansiktsmask som har torkat nu, bäst att gå och skölja bort den.

Mobilkamera

Kikade igenom bilderna från min mobilkamera och hittade bland annat bilder från när vi gick ut för ett tag sen. Hittade en hystiskt rolig bild på Erika, jag bara måste visa!


Jag vet inte vad det är hon gör, men funkar inte riktigt eller vad tycker ni? Elin är iaf väldigt söt :)


Verkar som Sanna har insett hur tokig bilden på frikan blev.

Jag, mamma, pappa och Henric åkte till slussen i thn och tog en fika en dag.

Min papsi


Henric tittar fram (hehe råkade ta fel bild men denna är rätt rolig ändå, tagen under Karlstadutfrykten då vi lekte äkta turister)


Henric

Vi rensad lite bland kläder och då tog jag tillfälle i akt att leta upp något som matchade med mina nya SATC skor som är lovely!

Jag vid en hög med ren disk, haha vilken bakgrund :)


Underbara!

Avslutar med en bild på Henric när vi var och badade på kusten. Den dagen brände jag upp mina axlar så att det blev blåsor, aj aj inte bra!


Det blev en liten tillbakablick men sådana är ganska roliga ibland.

Moped säljes!

Det är ingen som är sugen på min gamla moped? Jag tänkte att det skadar ju inte att fråga :D
Här kommer en bild på min pingla
.

Sofia fyllde 21!

Kalas i Sofias och Antes lägenhet var på schemat i lördags. Vi fick oss en rundtur, super läcker lgh!! Precis lagom tycker jag. Pastsallad med god feta och citronfromage (tror jag det hette) smaskade vi på innan vi kollade läget på promen, där det var fullknökat.

Sofia öppnar min och Sannas blomma


Sannuten


Lyckliga Linn som inte bara ska dans på danshögskolan i höst (är helt sjukt imponerad av dig! Du är verkligen värd det! ) utan som precis kommit hem från Grekland och är fuskigt brun!


Sambosarna, lite osmickrande bild men den visar lite utav lägenheten :)

Karlstadhelg med brudarna

För två helger sedan var jag, Sanna och Åsa i Karlstad och hälsade på min lägenhet. Vi fick en lagom rolig överraskning då jag av misstag lyckats stänga av frysen och den hade smält så att allt i den hade möglat, usch!! Vi fick en trevlig helg efter jag hade städat lite som tur var :)


Sanna och Åsa i min soffa på lördagskvällen inna utgång


Vi passade på att flumma och ta en massa fula bilder :D

Trött men vill vara vaken ändå

Det var länge sedan jag skrev något i bloggen. Mycket har hänt så jag får ta en dag, sätta mig och reda ut lite :) Känns lite som att man går i ett spår hela tiden. Ska blir undebart skönt med ledig helg denna vecka, ska ha myskväll men Henric på fredag och kanske grillfest på lördag. Idag var jag och shoppade med mami på överby. Det blev en hel del faktiskt, ska visa nästa gång jag skriver. Nu är det natten. Sov gott!

RSS 2.0