Kvinnor kan!

Jag håller på att packa inför flytten till Vbg nu och var och köpte flyttlådor för någon dag sedan. Cyklade bort till Rusta där det hade 10-pack med flyttlådor för billig peng ;) Envis som jag är skulle jag promt ha med mig lådorna + en tung matkasse på cykeln. FixarLisa var ingång och tjugo min senare var jag hemma. Lådorna var ungefär lika höga som cykeln men de gick att hänga dem på styret ändå.


Pojkvänsmys

Henric överraskade mig häromdan med middag, efterrätt och en fin röd ros. Åh, sicken kille man har :)


Kinderkatt

När jag var hemma sist så busade jag lite med Alvis :)

Hon gillade verkligen inte att ha kinderpapper på svansen. Den for av väldigt fort, Hihi :)

Make-over

Kände att det var dax för en liten ändring. Var på Klipoteket i Karlstad och färgade slingor i två färger. Jag ville bli blondare men inte superblond. Jag tycker dock att det blev lite för mörkt, eller vad tycker du?

PUSS PÅ DIG!

Uppdatering igen!

* PM - Offentlig redovisning
* Redovisning off.
* PM - Kassaflöde (22/3)
* PM - Metod inför C-uppsats
* Inverstering och finansieringstenta (19/2)
* Redovisning kassaflöde
* Externredovisningstenta (1/4)
* SEM 1 - uppsats
* SEM 2 - uppsats
* SEM 3 - uppsats (26/5)
* C-uppsats publiceras (4/6)

Det gick bra på seminariet idag, vi fick mycket bra kritik så nu vet vi vad vi ska göra härnäst. Snart ska jag och Henricsen ta en kvällspromenad.

Man candy!

Var inne på min dagliga, ibland "flera-gånger-per-dag" koll på Spiderchicks blogg och såg denna bild.

Säger bara en sak: Åh, man candy!


Vi har en lång väg att gå

Tänkte bara uppdatera här lite. Sitter framför datorn hela dagarna och skriver på uppsatsen så det blir väldigt lite inspiation till att skriva här på bloggen. Idag har vi SEM 2 och vi har i nuläget skrivit 18 sidor så vi känner oss nöjda. Detta blev en kortis. Hoppas att allt är bra! Kram

Bara 29 sidor kvar

Nu har det varit påsklov från bloggen ett litet tag men nu är jag tillbaka i vardagen igen. I torsdags skrev jag min (förhoppningsvis) sista, SISTA, hörde du, SISTA tenta!! Trodde att det gick ganska bra så jag började påsken med en bra känsla. På eftermiddagen tog jag tåget hem och fick leka taxi åt mamma och pappa som skulle på skärtorsdagsbaluns. Marcus skulle lana så jag blev lämnad helt ensam, jahopp! På fredagen åkte vi till Unda och flytta rätt husvagnen. Vi ska ha en säsongsplats där med ett altangolv så det var viktigt att vi ställde rätt den innan det blev allt för blött. Hade redan blivit världens grisvälling under den så vi blev rätt lortiga. På kvällen åkte jag hem till Linn och Erik där vi satt och pratade ikapp allt som hade hänt sedan sist vi sågs. Lördagen spenderade jag hos farmor på förmiddagen och på kvällen var det taxi som gällde igen. Marcus och hans kompisar skulle ut i Trollhättan så jag och Henric körde runt på de i några timmar, besvärligt med små syskon. På söndagen åkte vi till unda igen och satte upp förtältet, vi hann precis hem så att jag kunde fixa till mig lite och sen hämtade Henric mig för att åka till Sanna och Christoffer på parmiddag. Det var mycket trevligt, underbart att ses igen! I måndags tog jag det lungt innan vi åkte till mormor och morfar på pannkakskalas, efter det var det dags att åka tåget hem igen. Puh! vilken helg, men roligt har det varit :D

Nu är det andra dagen på uppsatsskrivandet och förut när jag pratade med två klasskompisar, Linn och Johanna, sa de att de hade skrivit lite idag och att de bara hade 29 sidor kvar att skriva. Hela uppsatsen ska vara på 30 sidor, jobba på tjejer!! Vi har 10 veckor på oss att skriva så det ska nog gå bra för dem ändå, första veckan söker man mest efter information. (En liten parantes: Jag och Emma har skrivit 4 sidor ;))

en gammal bild men ja, det är i alla fall en bild

Jag ska köpa Emily när hon kommer till butiken

Var inne och kikade på en barndomsvän Emilys (hon hette Emelie eller Emmy på den tiden) blogg och hittade ett roligt inägg. Kolla även in hennes andra inlägg, det är en dam med många trådar på spännande platser. Roligt att hon går sin egen väg och vågar prova på främmande saker.


RSS 2.0