Valborg i Vänersborg

Då var det dags för en av årets största suparkvällar, valborg! Ikväll blir det lungt för min del, ska åka bort och kolla på valborgselden på skräcklan med Sanna. Igår var det fullt upp. Jag kom till Vbg 11 och halv 1 satt jag och fika med Martina och Björkis på Nordfeldts i stan. Kl 2 var jag och slingade håret samt fick en liten pratstund med Sofia, håret blev jätte bra, är super nöjd. Tio i 4 var jag klar där och cyklade bort till kommunhuset för min läkemedelskurs började 4 och slutade 7. En ganska hektisk dag blev det men det känns skönt att ha gjort kursen nu så slipper jag det sen. Plus att jag får en liten sommarlovsbonus i slutet av maj eftersom jag får betalt för att gå kursen :D

Martina och Johanna

Bjökis

Brunbrända, nyss hemkommen från Thailand bruden

Idag har jag varit och handlat lite små saker med mamma och bakat fyra pajer. Jag har varit riktigt huslig idag och fryst in pajerna så att jag kan ha de en anna dag. Snart kommer Sanna hit, hon åker på kurs imorrn så jag får haffa henne idag. Får se vad vi kan hitta på för roligt, är ju underbart väder ute!

Vårstädning

Idag var det vårstädning på min gård. Det var meningen att alla i huset skulle vara med men det visade sig bara att de var jag och 25 pensionärer som samlades på gården. Det finns några i min ålder som bor i huset men de var puts väck. Vi krattade och rensade rabatterna så nu är det rent och snyggt där ute. Helt perfekt för grillning, så välkomna på besök!

Årets första grillning

I onsdags var det dags för årets första grillning. Vi laddade upp med engångsgrill, korv och bröd och satte oss vid mariebergsjön. Det var super mysigt förutom det faktum att grillen inte riktigt ville tända till, men det var inga problem för grillmästaren Henric som snart fick den att glöda.

Vilket häligt väder!

Det har varit underbart väder hela helgen så nu tycker jag att vi kör på i den här stilen fram till sommaren. I fredags gick Henric och några andra på barrunda här i stan. Jag var med på förfesten hos Martin men sen gick jag hem och såg på Så ska det låta :) 

Lördagen gjordes det inte någa knop för mig del men de lyckades bli en promenad med Henric till Mariebergskogen. Jag var ju tvungen att visa honom getterna och de stora grisarna. Då fick vi se dem när de var uppe och gick, de är helt enorma! Jag är mäkta facinerad (hur det nu stavas) av hur stora de är. Det fanns en massa andra djur där nu som jag och Carro inte såg förra gången. Minigrisarna och de små kycklingarna var roliga att se på. Minigrisarna gick runt och morrade, tänk att folk har sånna som husdjur :S Kycklingarna var nog inte så gammla men ursöta var de när de sprang omkring och busade. Nedan kommer bilder från fredagen hos Martin.

Mariebergskogen

Idag har det varit skola på dagen och sen blev det Step Up på friskis. Sen tog dagen en omvändning utöver det vanliga. Jag och Carro gick helt ovissa en liten promenad i Mariebergskogen då vi plötsligt hittade några getter, två enorma grisar och två kossor i parken :) Självklart var de inburade och det var en liten djurpark där inne, hur mysigt som helst! Vi bestämde oss för att på onsdag ska vi grilla korv där och gå tipspromenaden som de har. De byter varje veckan och vi gick denna veckas tipspromenad som handlade om påsk och ägg. Det gick dock inte så bra för oss, inte många rätt där inte men men.

Påskafton

På påskafton blev det en tur till Intersport för att tita på träningsskor med mamsen. Det blev dock inga skor för mig där men mamma hittade ett par promenad skor. Sen bar det iväg till Thn för att hämta upp Henric och åka till Överby där jag faktiskt hittade ett par rosa Nike träningsskor. Efter det åkte vi hem till Henric och åt lite påskmat och solade på deras altan. Eftersom det var helt underbart utomhus så åkte vi ner till slussen och tog en liten promenad. Sen kom Henric på att han skulle kolla på ett par byxor när vi var på Överby men att han hade glömt av det så vi fick så fint åka dit igen. Det blev en hel del bilåkning och efter Överby var jag super trött, men det var bara att bli pigg igen för när jag kom hem var det dags att fixa mig iordning för utgång med tjejerna. Slängde snabbt i mig lite mat och sen bar det av mot onsjö och till Stina. Så förfestade vi lite där och åkte sedan till Thn och Lipz. Det var massa folk men det var riktigt roligt att gå ut och dansa.Det blev rätt så många bilder så jag lägger upp dem på facebook istället.

Påskhelgen

Jag åkte hem till Vänersborg över helgen och hälsa på nära och kära. I fredags lyckade jag stjäla Sanna en liten stund från hennes hektiska schema, jag förstår inte hur hon orkar ibland. Inatt åker den lilla lyllosen till Egypten med Christoffer. Jag och Sanna tog en liten promenad i det underbara vädret. Hoppas att våren är här för att stanna!
Jag i mina nya solglasögon.
Sanna och jag vid slussen i Vänersborg.

Efter promenaden gick jag hem och hjälpte mamma att storstäda uterummet, vi hade massa gamla saker som låg och skräpade där. På kvällen cyklade jag hem till Linn och såg på "Så ska det låta" men det var ingen höjdare. Jag tycker att det sjöng alldeles för mycket balader och inga up-tempo låtar.

Linn myser i soffan.

Nu är det min tur...

Nu är det min tur att skaffa mig en blogg. Det är måna runt omkring mig som använder blogg och det är riktigt populärt. De knöligaste var ju att man inte fick ta vilket namn som helst, alla namn som jag valde var ju upptagna. Kom på efter en stund att Malibalibus passade bra, det är något som min pappa har kallat mig sen jag var liten.

RSS 2.0