Vill inte att ni ska gå miste om...

Jag är faktiskt riktigt rolig kom jag på idag och det är sällan jag kommer ihåg mina roligheter så att jag kan skriva dem på min blog. Idag ansträngde jag mig hårt för att komma ihåg och fick ihop till 2 roligheter när jag var ute och gick förut. Det är konstigt vad mycket roligt man tänker på när man är ute och promenixar.

Nu ska vi se om jag kan komma ihåg vad det var... åh... jobbigt... hrm...

nä jag kan faktiskt inte komma ihåg det.. usch.. får ta det en annan gång.

(bussen körde förbi mig 2 gånger på vägen hem från sanna)


Nu är det jul igen

Det var ett litet tag sedan jag skrev sist. Har hänt en hel del saker faktiskt. Den 19e hade Christoffer inflyttningsfest i sin nya lägenhet, det var roligt att träffa alla igen:) Det blev sedan utgång på lipzan. Den 21e hade Erika de obligatoriska tjej-jul-myset och vi proppade oss fulla av sötsaker. Fick med lite julgodis hem som julklapp av Åsa, tack sötis:) Den 22e åkte vi till Branäs. Vi fick köra hem och vända två gånger för vårat huslarm krånglade, men det funkar fint nu! Firade hela julen där och kom hem till vänersborg den 26e. Åkte direkt till min babe som jag saknade så mycket och där har jag sovit nu i två nätter. Nu har ni koll på vad jag har hittat på i mellandagarna. Imorrn tänkte jag och förmodligen resten av vbg och thn åka till Överby och kika på rean. Det är nu den verkligen sätter igång!

Kisses and hugs

Branäs

Över julhelgen är jag i Branäs och hälsar på min lillebror som nu står i liften och hjälpen små ungar med knappen. Vi är inne och äter lite julrester från igår. Snart ska vi ut i backen igen, den finns 8 backar öppna varav 2 inte är barnbackar. Den ena backen tar 7 minuter att åka ner för och den andra tar ca 2 minuter. De klarar sin snögaranti här men så mycket mer är det inte. Tror dock att de små barnen har lite roligare, det är ju faktiskt ett barnställe här. Är ganska många nybörjare i backen men backarna är rätt bra faktiskt, de blir lite sämre allt eftersom nybörjarna plogar sönder den. I morse när den var nypistad var den fin:)

Hej hopp på er i snötäckta Sverige

ooo ooo

OooOoo vill ha!! Sminkset

 

Köp till mig !!


Följ min blogg

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1357294/malin?claim=wth4wtrr487">Följ min blogg med bloglovin</a>

Bloglovin

Nu sitter jag och knåpar lite med bloggen. Har skaffat mig en konto där så nu är det bara att börja prenumera. Knappen man trycker på sitter högst upp i vänster spalten på min blogg. Bloglovin innebär att man samlar alla bloggar som man följer på ett ställe och där man sedan kan gå in och se vilka nya inlägg som har kommit sedan man tittade sist. Bra om man följer bloggar som inte uppdaterar så ofta då man "slipper" gå in på flera sidor. Sen är det också roligt för den som man prenumerar på att veta hur många som läser bloggen.

Idag bär det hemåt till vbg för JULLOV!! Har dock köpt allt för mkt julklappar redan som måste konkas hem.. Sen har jag ju lite kläder som jag vill ha med. Jag kan ju inte planera redan nu vad jag ska ha på mig under hela lovet så det får helt enkelt följa med allt ihop.. ( njea men ganska mycket) tur att jag blir hämtad på stationen :)

Ses snart

Bilder från igår

Idag har jag varit med Caroline på stan och julshoppat lite. Hon ska åka till Thailand imorrn och vara där i en månad.. Åh, jag vill också!! Hade det inte vart helt underbart att åka i väg till ett varmt land nu? Fast å andra sidan missar hon jul och nyår i ett vinter Sverige. Ska bli riktigt roligt att åka till branäs över julen iår. Såg bilder på några som hade varit i Österrike och åkt skidor och det såg underbart ut! Roligt att få åka skidor på julafton och busa i massa snö. Får jag som jag vill kommer honey upp på juldagen och åker lite med mig i backen på annandagen :)

Här är lite fler bilder från igår:


Nu ska jag gå ut o gå en promenad med Sandra

Julbak

Idag har vi haft julstök hemma hos mig. Pepparkakor, knäck, kola och christmas cupcakes blev det :) Smarrigt!! Nu ska jag städa undan lite och sen lägga mig, är bamse trött.

Kram

00.00

00.00 är klockan nu och dags för mig att sova.
Imorrn bär det av mot vbg och de nära kära. Var länge sedan jag var hemma så det ska blir riktigt roligt att komma hem!

Over and out!

Sa någon vinter?

I said burr, Its cold out here,
I said there must be som vinter in the atmosphere!

I said oeoeoe
Ice
Ice
Ice


http://www.youtube.com/watch?v=nipv90_Hn-o
hittade dock ingen bättre
RSS 2.0