Så pinsamt

Håller på att kika runt lite på några bloggar här på den stora vida webben och hittade en som dissar och försöker peka ut alla fel som vissa bloggerskor gör. Här är en video som Dessie har lagt upp men sedan tagit bort. Kan inte förstå att hon ens la upp den i första hand, hemskt pinsamt!!

http://wesee.blogg.se/2009/august/dessie-tog-bort-sin-pinsamma-video.html

Tips om man är sötsugen

Om du vill göra något gott som både är nyttigt och snabbt kan jag rekomendera en enkel smoothie.

Turkisk yogurt
Frysta bär
ev. lite kaksmulor (om du vill hoppa över det där med "nyttigt")

Mixa bären och tillsätt yogurten.
Det blir nästan som sorbeglass beroende på hur mycket yogurt du tar.
Strö över lite kaksmulor så blir det lite krispigt.


Tuff natt

Usch, idag har det verkligen varit en seg dag. Jag och Henric orkade inte laga mat igår och bestämde oss för att prova en pizzeria på haga, Napoli. Imorse runt 4 tiden vaknade jag med riktigt ont i magen och det höll i sig fram till 9 ungefär, vilket troligen berodde på pizzan. Var helt dö när jag äntligen lyckades somna efter att jag proppat mig full med värktabletter. Vet inte om det är matförgiftning men jag kommer nog inte äta där något mer.

Karlstad igen!

Nu har jag äntligen kommit tillbaka till Karlstad. Det har varit skönt och roligt att vara i vbg över sommaren men det är ändå härligt att komma tillbaka till sin egna lägenhet. Nu har jag med mig Alva också och hon flyger omkring som ett yrväder och kollar in varje liten vrå.

nä, jag gör det ändå

Kom på att det var ett bra tag sen jag uppdaterade bloggen och så tänkte jag en snabb tanke att " jag skiter i att göra det nu, jag har sommarlov (sista av 2 lediga veckor på hela sommaren) " men sen gick jag in på Bobs blogg och fick lite motivation. Den damen bara öser ur sig ord :)

Idag har jag varit på våffelkalas hos mormor och morfar med hela kusinhögen. Fick med mig en liten björk i en kruka som min pappa ska få av mormor (hon tänker på alla:)), en påse med äpplen som hon antagligen har jaga ut morfar för att plocka och så några blommor till min lgh. Jag åker upp till Karlstad på onsdag och tar med mig Alva. Vi ska sitta i vagn 14 för där är det tillåtet med djur och så ska Alva åka i sin bur. Jag får ta med mig kattlådan och klösbrädan också för annars hittar hon väl på massa tokigheter. Hon har inte lärt sig att bli rädd för vatten, försöker lära henne lite hyffs (att inte gå på bord, inte klättra på människors ben och sånt) men hon är rätt så trög:P

Nu ska jag gå och baka något med äpplena:)

Hejs!

Liseberg i regnet

Igår var jag, Sanna, Henric och Christoffer på Liseberg och det regnade! Som tur var regnade det inte så mkt bara sånt där härligt sommarregn. Vi fick i alla fall åka alla karuseller som vi ville och spela lite på olika saker. Jag spelade mest på hjul, tycker att det är det roligaste:D Spelade för 40 kr och vann två chips påsar (á 25 kr så jag "tjänade" 10 kr!!!). Henric vann två centerrullar och Sanna en leopard. Christoffer vann en larv genom att kasta morötter i en hink. Inom mindre än 1 minut hade Sanna tagit larven, bestämt att den skulle heta Larvis och att den ska ligga på soffkanten (den hade en så bra vinkel förstår ni). En rolig, ja eller kanske inte så rolig men lite komisk sak som hände var då vi spelade på ett hjul. Första hjulet vi spelade på valde jag nr.18 (den 18:e sept blev jag och Henric tillsammans:)) och Henric sympatispelade på nr.17 och vann två rullar. Sen går vi vidare till ett ställe där de bara har stjärnvinster och 100 nummer att välja på. Jag väljer 18 och frågar om inte Henric ska välja 17, "nej, jag tar 19 nu istället". Gissa om inte det var just 17 som vann stjärnvinsten!! Så typiskt. Det var en rolig dag i alla fall och vi fick se Lotta på kvällen. Det var faktiskt riktigt bra med massa kända artister, lite roligt att se det live. Vi kom dock inte med på tv :(

Kram

RSS 2.0