Paket till mig

Detta fick jag i brevlådan idag, ska hämta ut det imorrn. Jag har verkligen längtat efter paketet, visar imorrn vad det är i det. ( Ett litet tips )



Tog bara 6 arbetsdagar att få beställningen trots att det stod 7 -13 dagar på hemsidan :D

Plugga hela dagen

Idag har jag suttit med koncernredovisning hela dagen och i eftermiddags gick jag på en föreläsning om kurser för att få en magister. Får jag inte jobb till hösten ska jag för säkerhets skull söka lite kurser och utveckla mina akademiska kunskaper. Söker jobb hit och dit men ingen vill ha mig. Man måste ha år av erfarenhet, men förstår ni inte, jag har ju gjort MASSA övningar i ekonomi så det borde ju kvalificeras som erfarenhet. Men nepp!!

Nej, jag är inte bitter... :)


Uppdatering!

* PM - Offentlig redovisning
* Redovisning off.
* PM - Kassaflöde (22/3)
* PM - Metod inför C-uppsats
* Inverstering och finansieringstenta (19/2)
* Redovisning kassaflöde
* Externredovisningstenta (1/4)
* SEM 1 - uppsats
* SEM 2 - uppsats
* SEM 3 - uppsats
* C-uppsats (4/6

Oj, oj, här händer det grejjer!! Fick just en liten pulshöjare då brandalarmet började att tjuta för att ett av mina ljus hade för lång veke och producerade visste lite för mycket rök. Vad som är bra med detta är att jag i alla fall vet att brandvarnar´n fungerar, det är ju positivt:)

Kikar på Simon och Tomas nu, roligt att se vad de hittar på och stökar till med.

Påsk på Trädgårdsgatan

Lyssnar på musik och pluggar

Sitter och pluggar framför datorn och lyssnar på lite musik. Har hittat en kille som jag tycker sjunger riktigt bra. Här kör han en cover på Bad Romance. Check it out!


Biljett hemåt

Nu har jag bokat tågbiljett hem. Jag och Henric ska gå på bröllop den 27 mars. Det är Andreas och Anneli som ska gifta sig. Henric känner Andreas genom tennisen då de spelade ihop i ett tag. Det känns så konstigt att två personer i ens egna ålder ska gifta sig. Gifta är mammor och pappor och andra vuxna, inte dem som är lika gamla som jag. Innebär detta att jag också är vuxen snart :S?

Tar tåget hemåt på fredagen och tillbaka på söndag förmiddag så hör av dig om du vill träffas. Är bokad på lördagen från kl.14 men annars är det fritt fram. Kommer hem den 1- 5 april också, så vet du det!




Kommentar till inlägg

Postat av: Eva

Fryser han om huvudet? Han har ju mössa på sig inomhus....kram svärmor

Om inlägget Making food

Svar: Det är ju coolt att ha mössa på sig! Man måste ju vara tuff när man lagar mat :)


Söndag

Vet du vad det bästa är när man bor själv?




Ingen aning?




Nu kanske du har kommit på det?




Inte än?



JO, det bästa är att man kan gå runt i pyjamas mitt på dagen utan att någon vet det...


Förutsatt att man inte skriver om det på sin blogg förståss :)




Hårrufs




Mellofestivalen

Igår kom Lina och Daniel på besök och vi käkade köttfärspaj. Sen var det dags för 3 h i soffan framför melodifestivalen. Min röst låg på Salem al fakir och jag blev riktigt förvånad när Anna vann. Tror inte att hon kommer att komma så långt i Oslo. Med Salem hade vi haft en bättre chans, varför röstar Sverige så konstigt?

Tog bara ett kort igår och det blev inte så bra, men det är i alla fall något.


Sen såg jag att Henric hade lekt lite med min dator.



Vem vet, kanske han startar en sådan blogg...

Bilder från utflykten



På Ikea



Henric står i kö utanför ICA

ICA Välsviken

Idag har jag och Henric var på utflykt till Ikea och käkat 2 för 1 mat, billigt! Sen åkte vi till frödingshöjd en kortis och sen gick vi till det nyöppnade ICA som ligger nära skolan. Vi fick stå i kö för att komma in i affären! Hittade billig choklad, lingonbröd och fläskfilé. Sen passade vi på att köpa mat till imorrn då Lina och Daniel (Henrics klasskompisar) kommer. Vi ska ha dubbeldäjt! Köttfärspaj och Melodifestivalen står på menyn, inte illa det.

Igår blev det kalas också då jag gjorde hamburgare och bröd, from scratch! Ikväll blir antingen fläskfilé med franska örter och ris eller ungsbakad kyckling med vitlök och örtsås, broccoli och ris. Ibland är mitt liv så jobbigt, jag kan inte välja om jag vill äta jätte god mat eller jätte god mat... så besvärligt! Riktiga I-landsproblem...

eller

Jag vann!

Jag vann tänvligen från disp som jag har skrivit om tidigare! Jag och 9 andra vann ett torrvax som ger volym utav totalt 173 tävlande, roligt:) Man skulle ge en motivering till varför man ville vinna och tydligen var min tillräckligt bra.

// En glad Malin

Bosse snackar goja

Hittade en helt underbart katt som ligger och pratar med sin matte.

Gå in och kika
http://www.youtube.com/watch#!v=eZ-Hqhl0aoU

Pick me!

När jag var hemma förra gången var jag och Sanna ute och letade sommarjobb. Vi var fruktansvärt effektiva och delade ut ca 40 CV över Vänersborg och Överby! Planen var att vi skulle ta en fika och hinna prata lite men det hann vi inte med, fullt fart! Vi ses inte så ofta så det var roligt att träffa henne. Sanna är Världens bästa Sanna och min närmaste vän (Åsa, du är också No. 1) men hon gör rätt dåliga val om jag får säga det själv. Fröken bor nämligen i Halmstad vilket är 5 h från mig, mycket dåligt val på ort! Den andra hönan jag nämnde lite i förbi farten är ju ännu sämre på val av bostadsort. För ca 2 år sedan blev hon tillfälligt sinnesförvirrad och fick för sig att i Luleå ska man bo! Det är ju så långt bort att man somnar innan man har hunnit tänka på hur lång tid det tar att ta sig dit. Att sova under färden dit är också ett måste för annars dör man, då är det långt! Nu har jag kommit i från ämnet lite, skulle ju försöka promota mig och Sanna. Vi vill ha jobb! Hör gärna av er om ni vill ha oss. Ställer på det mesta ;) Hihi.

Kom på nu att jag har lovat Åsa att hon ska få sticka nålar i Sanna, får fundera på hur jag ska få till det. I utbyte ska jag få massage :D Perfekt deal!

Jag och Sannus på jobbjakt!

Scrapbookmässa

I helgen har mamma var och hälsat på, jätte mysigt! Vi hade visning av lägenheten på fredag kväll och tittade på Let´s Dance efteråt. I går var det Scrapbookmässa på Karolinen med mamma och Carro. Vi hittade massa roliga saker och var där i 3 h! Oh my... Kika in till Carro för att se bilder från dagen!

Pysslade lite när jag kom hem.

Making food

Pojkvän som lagar mat på en lördagskväll, finns det något bättre?


Nästa Kalla

I veckan var jag ute på ett äventyr i nästan 2 timmar. Fick på mig mina längskidor och knatade iväg till Viken sjön där jag har åkt tidigare. Den verkade dock vara lite opålitlig eftersom det har varit hyffsat varmt på sistone. Visste att det fanns ett skidspår lite längre bort och bestämde mig för att gå dit. Dock var det mycket längre än vad jag trodde. Det tog 40 min att gå till spåret sen åkte jag ett varv runt på ca. 3 km och gick sen tillbaka hem. På ditvägen fick jag skoskav och i spåret halkade jag mest runt, vilken syn jag måste ha varit! Fick i alla fall ett ordentligt träningspass.


Se upp!

När man är hemma i Vbg får man se upp när man ska borsta tänderna. Det finns nämligen någon som gärna ställer sig mitt i handfatet och stjäl lite vatten. Blir lite problem när man ska spotta om en hårboll vägrar att lämna kranen.


Tycker att hennes tassar är helt underbart söta :)


Vaddå, jag är helt oskyldig

Hej hå, hej hå

Fick hjälpa älsklingen att skotta när vi var hemma förra helgen. I Vbg/Thn är det hur mycket snö som helst om man jämför med Karlstad.

Thn

Karlstad

 

 


disp®

TÄVLINGSDAGS! disp®CORE Styling Dust-regn! Vi lottar ut 10 st av vårt populära pulvervax. Produkten lyfter håret från roten och ger maximal, hållbar volym.  För att vara med och tävla klicka här senast onsdag 10 mar kl 22:00.


e.l.f.

Har hittat en sida som säljer billigt och bra smink. De är speciellt billiga på sin sminkborstar och penslar. Tänte beställa därifrån så om någon annan också vill beställa kan vi dela på frakten. Kolla in och titta på deras makalösa priser. Anledningen till att de kan ha så bra priser är för att de har sparat in på bland annat reklam.

Här är några av mina favoriter

Läppglans 18,30 SEK, läppglans med vitamin A, C, Aloe och Shea butter 42,70 SEK

Rouge 18,30 SEK, Mineral rouge 42,70 SEK

Nagellack 18,30 SEK

Läppstift 42,70 SEK

Mineral ögonskugga 36,60 SEK

Åh, jag kan sitta i timmar och fundera på vad jag ska beställa. Linda, make-up artist på Make-up Store är det som har tipsat om e.l.f. Hon har även testat vissa produkter så du kan gå in där och se hur de blir i verkligheten.

RSS 2.0