Kärleken

Idag har jag varit nästan hela dagen med min kärlek. Vi har legat inne och myst framför tv med en Valander, Uppdrag granskning och herrarnas stafett nu på kvällen. Härligt att vi tog guld! Har blivit en riktig OS-nörd känns det som.

Imorrn ska jag till frisören och fixa till mig lite, göra nya slingor och fräsha upp håret. Sen blir det tåg hemåt där jag och Henric har god middag som väntar på oss. På fredag ska jag med bästaste Sanna till Överby en sväng och slänga ut lite spontanansökningar på sommarjobb. Vet inte om vi får så stor lycka men det är värt att prova.

Idag har det varit kallt ute. Försökte ta kort på mina röda kinder men det gick inte så bra...



Nu ska jag packa klart det sista och sen slänga mig i sängen.

G´night!

Bra jobbat Vänersborg!

Vänersborg invigde i september i år en nya arena som har kostar 250 miljoner kr. I lördags gick taket sönder, trots att de hade skottat av det.


Ja, solen

Idag lyser solen så fint:) Funderar på om jag kanske ska ta med mig mina längdskidor och köra ett varv på viken. Förutom att göra det så är planen att tvätta lite, handla mat och bara chilla :D Är ledig imorrn så det blir lång helg!

Såg du på herrarnas skidor igår kväll? Helt sjukt lopp. Svensken Johan Olsson tog stor ledning efter skidbytet mellan klassiska och skate. Detta höll han i nästan 15 km ända fram till upploppet då Hellner och en tysk kom fram och körde om honom. Tävlingen avslutades med att Hellner tog guld, tysken silver och Olsson brons. Det blev 3 svenskar bland de 10 bästa. Northug krånglade lite med sin stav och blev 6:a, haha!

Morsning!

Rösta

Rösta på mitt tuggumipacket så kanske jag vinner 100 000 kr!

www.hundratusen.nu/mix/IX62

skapa ett paket du med så röstar jag på dig :)

Uppdatering!


* PM - Offentlig redovisning
* PM - Kassaflöde (22/3)
* PM - Metod inför C-uppsats
* Inverstering och finansieringstenta (19/2)
* Externredovisningstenta (1/4)
* SEM 1 - uppsats
* SEM 2 - uppsats
* SEM 3 - uppsats
* C-uppsats (4/6)

Nu är tentan gjord, hoppa att det gick bra så att jag slipper göra om den i juni för då ska jag ha sommarlov. Har man sommarlov när man är arbetslös? usch, arbetslös låter inget vidare...

Semladagen

Jag åt semlor på semledagen :) Gott!
(det var på tok för mycket mandelmassa i den men det fick gå)


Ballerina Kladdkaka

Har provat nya Ballerina Kladdkaka och de fick klart godkänt men tyckte inte att det smakade så mkt kladdkaka, kanske berodde på att jag inte doppade de i mjölk som man skulle.


Snö, snö, här vare snö

Hela Sverige har soligt och vårväder men i Karlstad är det snökaos. Jag och Hencis var ute och busade i snön förut, eller det var mer att han gick i bilspåren för att slippa bli snöig och jag sprang kors och tvärs och kastade mig i var och varannan snödriva:)

Idag har jag varit på riktigt bushumör. Det var en stor snödriva utanför bussen när vi skulle kliva av förut och Henric klev rakt in i den och stod sedan och skakade bort snön på benet men jag tog sats inifrån och hoppade jämfota ur bussen och över snöhögen. Jag slapp på så vis att stå och skaka bort snön, för jag fick ju ingen på mig. Kanske borde satsa på det där med längdhopp :)

Nu äter vi lite mat och snart börjar "Lilla kyckling".



Sa någon bil?



Min goding


Baka, baka, liten kaka

Idag har varit en skit trist dag, faktiskt! Var på skolan 8.00 och satt inlåst i ett tyst rum i källaren på skolan i 4 h. Sen var det lunch i 30 min och så 3 h föreläsning... Uscha fy. När jag gick hem och det var helt grått funderade jag på vad som skulle göra mig glad och det första jag kom på var SOL. Hade jag fått lite sol på mig hade jag blivit glad, JAG VILL HA VÅR NU!

Nu bakar jag muffins med frosting som jag ska överraska Johanna och Josefin med imorgon :) Receptet har jag hittat i Linnéas skafferi.

Puss på´re!

Sola i Karlstad

Jag verkligen njuter av att solen kikar fram så här på dagarna. Har varit iväg på ett BodyJam pass idag och nu har jag duchat och sitter slappar lite efter maten. Snart ska jag sätta igång och plugga investering.. :(

Var på Hemköp förut och hittade Ahlgrens Bilar men salt lakrits :) Måste ju prova och kan säga att det är helt ok, men orginalen är nog fortfarande favoriten.

Ha en skön helg!

Fredag, oh happy day

Nu har jag lite ledig tid annars är det mycket som händer på dagarna. Idag har det varit föreläsning 10-12 och sen åt jag lunch med Henric innan han hoppade på tåget hem. Han lämnade dock kvar en semla till mig att fika på lite senare. Halv 4 ska jag träffa Maria på Värmlandkooperativet och diskutera uppsatsen som jag och Emma ska skriva. Efter det ska jag hem och försöka göra några tentor i invest. Det blir mycket plugg i helgen förutom några timmar imorrn kväll då jag ska hem till Johanna på inflyttningsfest :) Ska bli roligt och skönt att få släppa plugget en kväll.

Nu kanske jag ska äta semlan, smaskens :D


Kissenödig

Nu har jag varit duktig och skickat ut massa intresseansökningar till företag i Vänersborg och Trollhättan. Har spenderat ca 2 timmar framför datorn och druckigt massa vatten innan så klart började det att trycka på blåsan.


Flyttar lite på mig så att inte datorn trycker på blåsan - Fortsätter skriva


Känner att jag blir ännu mer kissenödig


Sätter mig högre upp i soffan - Fortsätter skriva


Åh, nu är jag kissenödig!


Kommer på att jag måste skriva ut en sak. Tar med datorn till skrivaren, kopplar in och börjar skriva ut.


Nu är det svårt att hålla sig - Ställer sig upp


Skriver ut det andra dokumentet


Oj, oj, jobbigt...


Springer bort till toan... Puh...


Vet inte varför jag envisas med att sitta kvar när det bara är ca. 3 meter till toan. Jag håller inte på med något som är tidspressat så en kissepaus gör ingen skillnad men ändå ska jag promt sitta o hålla mig in i det sista...


Investering och finansiering

Idag höll jag på att somna på föreläsningen och efter lunch blev jag ännu tröttare. Nu är vi i alla fall klara med vårat PM och vi har redovsning imorrn. Då kan jag bocka av det från listan över saker att göra. Följande saker finns kvar:

* PM - Offentlig redovisning
* PM - Kassaflöde (22/3)
* PM - Metod inför C-uppsats
* Inverstering och finansieringstenta (19/2)
* Externredovisningstenta (1/4)
* C-uppsats (4/6)

Detta är allt jag har kvar tills jag har en KANDIDAT EXAMEN I EKONOMI.

Investeringen började jag plugga på idag och denna vill jag sätta på första tillfället så slipper jag göra den i juni. Det ska nog gå fint, har några klasskompisar att plugga med.

Hoppas att du har det bra :)

(Har varit på Willys och stor handlat massa, massa mat så här kommer det att lagas matlåder för fullt i dagarna)


Pojkar alltså...

Henric ska äta köttfärssås och pasta.

 

Den var lite dåligt kryddad och Henric, med stor kunskap om kryddor, tar första bästa och häller på massa.

 

 

Kryddan han tog var kardemumma…  så hans mat smakade bulle. Haha..

 

Det var dock lite synd om honom. Trött, sliten, hungrig och med en stor skål köttfärssås som smakar kardemumma...

 

Pojkvän + köttfärssås + kardemumma = dålig kombination


Oooo Eeeei

(Sjunger) Go Malin, go Malin. Nu kör vi vågen, för mig. Go Malin, Go Malin

(slutat sjunga nu) Det jag ville säga med detta är jag klarade Handelsrätten. Weeii!! Klapp på huvudet :)


Innesittar dag

I need fresh air... har inte varit ute på hela dagen. Nu får det snart bli en liten promenad, kanske till Hemköp och köpa en fil bara för att ha ett mål med promenade. Caroline och Johanna var nyss här och hälsade på. Vi tog en fika, slängde ihop en sockerkaka lite snabbt när jag fick veta att de skulle komma hit, och såg på The proposal. Det är verkligen en helt underbar film, man blir så glad av att se den. Tidigare idag var Frida och Sandra här och vi kikade lite på PM:et, usch vad det är tråkigt! Har varit fullt med besök idag så jag har inte hunnit vara ute. Var sugen på att åka skidor för det var verkligen jätte fint väder idag. Snart knakar veckan igång och det är 5 dagar kvar till helgen...


All världens mat

I veckan var jag och Henric och handlade på Kronoparken. De har en affär brevid Konsum som heter All världens mat och dit ville jag gå och titta en sväng. Det första vi möttes av när vi gick in i affären var stora högar av....

.....

Pizzakartonger

Tyckte att det var lite komiskt. Vem vill köpa ett 50 pack pizzakartonger? Kanske någon vill göra pizza hemma och sedan lägga den i en kartong kanske? :)







Meloduttfestivalen.. ingen höjdare?

Ikväll var det ju Melodifestivalen, om någon nu har missat detta, och jag tänkte att jag skulle kika. Tycker ju att sånt där är ganska roligt att se på. Årets och faktiskt tidigare års Melodifestivaler är och har varit rätt dåliga.. De blir bara sämre och sämre. Efter ungefär 20 min tröttnade jag och sätte på en drama film istället. Nu har jag målat mina naglar och när de har torkat ska jag läsa min nya iForm tidning, fick en prenumeration av Henric i julklapp.


Hett, läckert och rött


PM - Promemoria

I måndags fick vi reda på att vi ska skriva 3 arbeten i Externredovisnings kursen plus en salstenta i slutet av kursen. Det första PM:et ska vara inne på måndag och det var först idag som vi fick uppgiften, "med det klarar väl ni, det brukar ni ju göra" som min lärare sa när någon påpekade att det var lite kort tid. Jag funderade lite på hur jag skulle få ihop allt, läser ju 250 % nu. Bestämde mig för att det får räcka med 150 % (C-kurs + uppsats på halvfart hela terminen) och kommer inte att läsa beskattningen.

Idag har jag och Frida börjat med PM:et och ska fortsätta imorgon. Nu är jag bamse trött och ska läsa en härlig årsredovisning på 25 sidor. Får gott mig med lite jordgubbar :)

Vart är mina kommentarer?

När jag skulle logga in idag var det helt annorlunda. Blogg.se har ändrat upplägget och när jag skulle kolla om jag hade fått några nya kommentarer så var alla borta. Vart är de?

Nu sitter jag för ovanlighetens skulle och skriver på Paper 1. Det går långsamt men förhoppningsvis framåt. I helgen har jag varit hemma och hälsat på. Fredagen spenderade jag på en buss i 2,5 h och sen gick jag hem till Linda på lite flyttfest. Hon och Alexandra ska åka runt i Asien i 90 dagar!! Usch vad orättvist. På lördagen blev det en tripp till Överby där jag mötte Henric och tog en fika med han. En cardigan och en tunika rikare åkte jag hem igen till sjukstugan. Mamsen och papsen låg i soffan med var sin filt över sig och såg på film. Sen hände det inte så mycket mer spännande den dagen. I går var vi på Överby igen, mamma skulle byta en sak på siba så jag följde med som sällskap. När vi kom hem blev det en film till och sen var det dags att åka till Karlstad igen.

Nu är det snart lunch och sen föreläsning om koncernredovisning....

RSS 2.0